Sparkcykel

Sparkcykel billligt online ✓ Här hittar du populära, snygga och säkra barncyklar från olika varumärken ✓ Barncyklar och juniorcyklar i olika modeller, färger och utformning ✓ Sparkcykel till hobby och fritid ✓ En bra barncykel ska vara utrustad med cykelbelysning, reflexer, ringklocka och lås och såklart ska barnet ha en säker cykelhjälm ✓ Cykelhjälmar, trehjulingar, springcyklar, Balance Boards, trampbilar och andra åkfordon finns också här på Barncykel.eu

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6Nästa sidaSista sidan

Sparkcykel Hudora Big Wheel Air 205 mm vit/silver

Sparkcykel Hudora Big Wheel Air 205 mm vit/silver
Endast 2 019 kr

Den smidigt hopfällbara HUDORA BigWheel AIR 205 är en kickbike med tydligt urban vibbar som ser till att du smart, bekvämt och lekfullt ska kan ta dig från punkt A till punkt B med imponerande fart på nästan alla typer av plana underlag. Den lättkörda BigWheel passar lika bra för dig som vill ha ett smidigt och praktiskt redskap för sin daglig pendling (speciellt om det handlar om lite kortare sträckor) som för dig som vill helt enkelt vill känna fartvinden i ansiktet på din lediga tid. Både ram och deck är tillverkad i högkvalitativ aluminum, vilket både pålitlig stabilitet och låg vikt. Modellen har dessutom ett väl beprövat och imponerande lätthanterligt system för sin smarta hopfällningsmekanism (den tar ett minimum av utrymme i sitt hopfällda läge). Styret har komfortabla handtag och är såklart reglerbart i höjd (kan justeras från 85 till 104 cm), vilket säkerställer att du alltid har full kontroll och inte minst en bekväm position. Tack vare sina kvalitativa ABEC 5-lager och snabba pneumatiska däck (205mm) på aluminiumfälgar med lågt rullmotstånd så rullar modellen med imponerade fart och helt överlägsen komfort på nästan alla typer av plana underlag. När det väl blir dags att få stop på ekipaget så gör den bakre friktionsbroms sitt jobb på bästa möjliga sätt, allt för att garantera snabba inbromsningar och hög säkerhet. Modellen har dessutom ett smart inbyggt stöd, reflektiva detaljer, justerbar axelrem (gör det enkelt att få den med dig i hopfällt läge) och ett integrerat stänkskydd som säkerställer att du slipper bli smutsig. Den klarar utan problem åkare upp till 120 kilo och skulle ett hinder korsa din väg så är det inga problem, tack vare sin låga vikt är den nämligen otroligt enkla att lyfta den över dom där hindren som hjulen inte klarar av. Tålig ram i högkvalitativ aluminium Lätt deck i högkvalitativ aluminium Kraftigt och lätthanterligt system för hopfällning Pneumatiska däck (205mm) på aluminiumfälgar med lågt rullmotstånd och överlägsen komfort ABEC 5 hjullager Bakre friktionsbroms Komfortabla handtag med bra grepp Reglerbar höjd på styret (från 85 till 104 cm) Integrerat stänkskydd säkerställer att du inte blir smutsig Justerbar axelrem ingår Inbyggt stöd Max vikt på åkaren: upp till 120 kilo Mått på deck: 14 x 35 cm

Sparkcykelställ Madd Gear grön

Sparkcykelställ Madd Gear grön
Endast 109 kr

Madd Gear Stand är den bästa lösningen för att hålla din kickbike upprätt när du inte använder den. Ett smart litet ställ (passar utan problem i ryggsäcken) med en stabil design som passar de flesta kickbikes/sparkcyklar med hjul med 24mm bredd och 100 - 120 mm i diameter.

Our Generation - Deluxe Sparkcykel & kläder rosa

Our Generation - Deluxe Sparkcykel & kläder rosa
Endast 289 kr

En rolig sommaruppsättning för din Our Generation-docka! Setet består av ett par byxor, t-shirt med fint motiv, tuffa skor och en sparkcykel med fransar och klistermärken (ingår för dekoration). Från 3 år.

Stiga Sparkcykel ZAP TZ Trick Svart/Silver

Stiga Sparkcykel ZAP TZ Trick Svart/Silver
Endast 1 699 kr

Tillverkad för avancerade trick och hopp. Zap TZ har ultimat prestanda tack vare delarna gjord i 7-series aluminium.Förstärkt 7005 aluminiumdeck.4130?:

Sparkcykel Scooter City, Worker

Sparkcykel Scooter City, Worker
Endast 1 795 kr

En sparkcykel från Worker med pneumatiska 16'' hjul som bidrar till att City går smidigt med minimalt motstånd och V-broms både där bak och fram.Fotplattan är 35 cm vilket ger gott om utrymme för fötterna och styret har en maxlängd på 110 cm samt kapacitet för upptill 100 kg vilket gör att cykeln inte bara lämplig för barn utan passar även utmärkt för vuxna.Väger 9,5 kg och har en totallängd på 145 cm och styret är sammantaget 60 cm brett.

Yedoo, Sparkcykel Two Green

Yedoo, Sparkcykel Two Green
Endast 1 139 kr

Yedoo, Sparkcykel Two är med sina stora lufthjul användbar på både grusväg och asfalt. Two modellen har handbroms bak. Från 5 år.

STIGA - Snow Kick Flex

STIGA - Snow Kick Flex
Endast 849 kr

En häftig snö-sparkcykel från STIGA! Designad för utförsåkning på snöiga sluttningar. Ståplattan ger bra tyngd på skenorna vilket ger utmärkt kontroll. Stålram med skenor i HDPE-plast. Styrstång med handtag i skum. Höjd 89 cm, passar förare mellan 50-100 kg.

STIGA - Scooter Mini Kid 3W (Rosa)

STIGA - Scooter Mini Kid 3W (Rosa)
Endast 269 kr

Sparkcykel från STIGA för nybörjarna! Sparkcykeln har en robust stålkonstruktion och tre hjul för att göra den extra stabil för de lite mindre åkarna. Framhjulet är 15 cm i diameter och bakhjulen är 12,5 cm. Maxvikt 20 kg, CE-märkt.

Sparkcykel Scooter City, svart, Worker

Sparkcykel Scooter City, svart, Worker
Endast 1 795 kr

En sparkcykel från Worker i blått och svart med pneumatiska 16'' hjul som bidrar till att City går smidigt med minimalt motstånd och V-broms både där bak och fram.Fotplattan är 35 cm vilket ger gott om utrymme för fötterna och styret har en maxlängd på 110 cm samt kapacitet för upptill 100 kg vilket gör att cykeln inte bara lämplig för barn utan passar även utmärkt för vuxna.Väger 9,5 kg och har en totallängd på 145 cm och styret är sammantaget 60 cm brett.

Kickbike Miami XXL, Worker

Kickbike Miami XXL, Worker
Endast 695 kr

En sparkcykel (även kallad kickbike) från Worker som kan användas både av barn och vuxna.Ramen är tillverkad i aluminium med gummihandtag för behagligare grepp. Kombinationen av dess låga vikt, att den kan fällas ihop och en bärrem gör den praktisk och enkel att ta med sig på resor och liknande.

Sparkcykel Hudora Hornet Air 200 mm svart/grön

Sparkcykel Hudora Hornet Air 200 mm svart/grön
Endast 869 kr

Den smidiga HUDORA Hornet AIR 200 är en kickbike med tydligt urban vibbar som ser till att du smart, bekvämt och lekfullt kan ta dig från punkt A till punkt B med en imponerande fart. Den lättkörda Hornet Air passar lika bra för dig som vill ha ett smidigt och praktiskt redskap för din daglig pendling (speciellt om det handlar om lite kortare sträckor) som för dig som vill helt enkelt vill känna fartvinden i ansiktet på din lediga tid. Tillverkad i aluminium och stål, vilket både ger pålitlig stabilitet och låg vikt. Styret har komfortabla handtag och är såklart reglerbart i höjd (kan justeras från 91 till 101 cm), vilket säkerställer att du alltid har full kontroll och inte minst en bekväm position. Modellen har dessutom ett lätthanterligt system för hopfällning. Tack vare sina kvalitativa ABEC 7-lager och lättrullande pneumatiska däck (200mm) med lågt rullmotstånd så rullar modellen med imponerade fart och överlägsen komfort på nästan alla typer av plana underlag. När det väl blir dags att få stop på ekipaget så gör den bakre friktionsbroms sitt jobb på bästa möjliga sätt, allt för att garantera snabba inbromsningar och hög säkerhet. Modellen har dessutom ett smart inbyggt stöd och ett integrerat stänkskydd som säkerställer att du slipper bli smutsig. Den klarar utan problem åkare upp till 80 kilo och skulle ett hinder korsa din väg så är det inga problem, tack vare sin låga vikt är den nämligen otroligt enkel att lyfta över dom där hindren som hjulen inte klarar av. Tillverkad i aluminium och stål Lätthanterligt system för hopfällning Pneumatiska däck (200mm) med lågt rullmotstånd och överlägsen komfort ABEC 7 hjullager Bakre friktionsbroms Komfortabla handtag Reglerbar höjd på styret (från 91 till 101 cm) Integrerat stänkskydd säkerställer att du inte blir smutsig Inbyggt stöd Max vikt på åkaren: upp till 80 kilo Längd: 96 cm Mått på deck: 37 x 10 cm

Sparkcykel Active 4.2, orange/blue, Crussis

Sparkcykel Active 4.2, orange/blue, Crussis
Endast 4 295 kr

En stabil och stilren sparkcykel från Crussis som riktar sig till både nybörjare och mer erfarna åkare för stadsmiljöer, cykelrutter och även lättare terränger.En modell som passar sig utmärkt till både barnfamljer och andra människor som lever ett aktivt liv och lämpar sig för alla som är över 6 år och upptill 195 cm lång. Crussis Active 4.2 har solida stålramar och 20 tums och 16 tums Schwable-däck som har ett lågt rullmotstånd. Bromssystemet består av effektiva V-bromsar där fram och bak som ger ett omedelbart stopp.Med en kortare hjulbas och dubbelväggade fälgar får du högre stabilitet även vid högre hastigheter och fotplattan är tillräckligt stor för att enkelt få plats med båda fötterna på.Styret är 65 cm brett med ergonomiskt utformade handtag som ger en utmärkt och behaglig greppkänsla samt har en inbyggd praktisk ringklocka.Crussis Active 4.2 klarar användarvikter på uppemot 150 kg.

LEGO Creator - Modular: Skateboardhus 31081

LEGO Creator - Modular: Skateboardhus 31081
Endast 345 kr

Ha en fantastisk dag i skateboardhuset, komplett med ramp, armgångsställning, klättervägg, sparkcykel, skateboard och 2 minifigurer. Kan byggas om till en spelhall eller en skateboardpark. Innehåller 422 delar och passar för barn 8-12 år.

STIGA - Tornado Inlines (38/41)

STIGA - Tornado Inlines (38/41)
Endast 449 kr

Susa iväg i kvarteret med dessa supersnygga och hållbara inlines från STIGA! De är justerbara i storlek och har high performance PU-hjul (ABEC 7 kullager) som ger extra fart. Hjulen sitter på aluminiumskenor.

Sparkcykel Madd Gear Extreme 100 mm Marvel Captian America

Sparkcykel Madd Gear Extreme 100 mm Marvel Captian America
Endast 1 125 kr

Den supertuffa Madd Gear Extreme Marvel kommer att garanterat att bli en succé!Det här är den perfekta kickbiken för barn som både vill kunna köra street, trixa i parken eller helt enkelt transportera sig mellan punkt A och punkt B på ett lekfullt sätt (oavsett om det är till plugget, hem till kompisarna eller bara ner till parken). Den här kompetenta australiensaren är både lättmanövrerad, robust, smidig, snabb och framför allt galet roliga att köra med. Extreme Marvel är inte bara snygg utan den har även en riktigt gedigen komponentlista som verkligen tål att jämföras med dyrare modeller... Deck: MGP Flat Bottom Flat Sided Deck (10 x 43 cm) Headset: FSA Orbit C, Integrated/ IHC Gaffel: IHC Threadless steel Handtag: MGP Squid Grips Clamp: Double Collar Clamp Broms: MGP Blitz Brake Grip tape: Marvel Design Full Grip Tape Hjul: PU 100mm 88A med aluminiumfälg Kullager: Abec 7 Chrome Total vikt: 3.5 kg Mått: 67 x 46.5 x 79 cm Från 36 - 100 kg (från 8 år och uppåt)

Sparkcykel Urban 4.1, white/black, Crussis

Sparkcykel Urban 4.1, white/black, Crussis
Endast 4 795 kr

En prisvärd och sportig sparkcykel från Crussis med ändamålsenlig design som kan användas av både sportåkare och fritidsåkare.Crussis Urban 4.1 har designats med Tektro V-bromsar som ger ett omedelbart stopp och kontroll och har stora 26 tums och 20 tums däck med lågt rullmotstånd samt dubbelväggade fälgar och kortare hjulbas för att ge hög stabilitet vid högre hastigheter.På styret finns ergonomiska gummihandtag för det mest optimala och behagliga greppkänslan vilket blir viktigare särskilt vid längre åkturer.Denna sparkcykel är lämplig för både vägar och medelsvåra terränger och har även ekiperats med en praktisk ringklocka.Crussis Urban 4.1 är anpassad för alla barn från 10 år och upptill vuxna som är 2 m långa och med användarvikter uppemot 150 kg.

STIGA - Scooter Mini Kick Quad (Grön)

STIGA - Scooter Mini Kick Quad (Grön)
Endast 399 kr

Sparkcykel från STIGA med metallram och fyra hjul i PU. Försedd med ABEC 5 kullager och två bakhjul. Vadderat styrskydd. Maxvikt: 20 kg. Höjd: 68 cm. Från 3 år.

Twix scooter med sits - Grön

Twix scooter med sits - Grön
Endast 699 kr

En mycket praktiskt och rolig sparkcykel som vä:xer med barnet. Den kan enkelt gö:ras om frå:n en spark till en scooter. Med tre hjul blir den oerhö:rt stabil och med endast ett hjul bak slipper man ha nå:got som sticker ut bak som man kan stö:ta i nä:r man skall sparka sig framå:t. :Maxvikt 30 kilo

Sidor: 1 2 3 4 5 6next pagelast page